Spannend..
Hoi allemaal
Mijn laatste dag in Nederland is aangebroken. Morgen is dan eindelijk de dag. We vetrekken al om 8.45 uur dus het wordt een korte nacht. Ik heb er al heel erg zin in en de kriebels beginnen steeds meer te komen. Gelukkig is de koffer nu helemaal ingepakt (dat was nog een hele puzzel, want een vrouw heeft nu eenmaal veel spullen) en ik heb zelfs nog minder gewicht dan ik daadwerkelijk zou mogen hebben. Iedereen nog heel erg bedankt, ik vond het erg gezellig de laatste weken. Ik zaloppassen en natuurlijk ga ik er genieten.
Ik ga jullie allemaal heel erg missen, maar gelukkig gaan drie maanden erg snel, dus voor je het weet ben ik weer terug. Als ik eindelijk daar in Suriname ben zal ik regelmatig laten weten wat ik heb gedaan en hoe het gaat.
Liefs Fleur
Hey Fleur,
Goede reis en vergeet die stroopwafels niet, hoor ;)
Hee nichtje!
Goed bezig!! Ben benieuwd naar je ervaringen!!
xx
Oeh fleur, over 13 uur stijgen we op!!;)
tot morgen vroeg!
Hee! Heel veel plezier!!
Geniet ervan, ben benieuwd naar de komende verhalen!
Liefs
hey!
helemaal leuk
joh zo'n blog! ik ga je zeker volgen! veel plezier!
Hey Fleur,
Succes daar! Ik heb eigenlijk geen idee welke Fleur je bent! Maar toch! haha
Goede reis Fleur!!!
Lief, als je dit leest ben je dus goed aangekomen in Paramaribo. Pak van m'n hart, pfff. Wij, ook Stef, zijn alweer veilig thuis en het is hier koud.
Nogmaals meisie, ik ben apetrots op je en geniet ervan!!!!!
Lieve Fleur!
Wat ontzettend gaaaaf dat je dit gaat doen!!!:D Ik ben trots op je;) En ik heb nu al zin om je verhalen te lezen! Meid, geniet ervan en we spreken elkaar snel!
Hele dikke kus
je vriendinnetje;)
Lieve Fleur!!!
Als je dit leest zit je al lekker in Suriname, hopelijk in de zon! Geniet er lekker van meid ! :D
Echt super stoer !
Kus je andere vriendinnetje;)
Hey Fleur
Leuk om al zo snel je reisverslag te lezen.
Mooi dat je eerste indruk zo goed is Geniet van je komende vrije dagen en je mag lekker relaxed doen, want dat doet immers iedereen daar.
Liefs Laura
hey fleur!
wat leuk dat je er al zoveel foto's op hebt gezet en al zo'n leuk verhaal! ik vind het helemaal leuk om je te volgen! heel veel plezier daar!
dikke kus!
Hee Fleur,
Leuk om de eerste indruk te zien!
Geniet ervan en ontzettend veel succes daar!
Liefs, Lianne